Opozorilno sporočilo

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.

Novice

Objavljeno pred: 7 let 9 mesecev
Objavljeno pred: 7 let 11 mesecev
Objavljeno pred: 8 let 1 teden
Nagradna igra se je iztekla.  Izžrebanka nagradne igre je: Simona Nikolovski :) Čestitamo! Na [email protected] nam prosim napišite svoje osebne podatke za prevzem nagrade. Hvala vsem za sodelovanje :) 
Objavljeno pred: 8 let 3 tedni
Kmalu bo mesec obdarovanja, zato bo Propinka poskrbela za dober začetek in podarila 1x kom Power bank (prenosna baterija za mobilnike in tablice) Kako lahko prideš do nagrade? Preprosto: - Lajki našo fb stran - Lajki fotografijo - Deli (javno) objavo na svoji strani Izžrebanec bo razglašen v torek 24. 11. 2015
Objavljeno pred: 8 let 1 mesec
Darilni seti predstavljajo idealno možnost, kako kupiti odlično in uporabno darilo za naše poslovne partnerje. Ponujamo vam različne vrste setov in sicer svetilka in klešče, termovka in lonček ter še mnogo ostalih. 
Objavljeno pred: 8 let 2 meseca
Izberi si eno izmed zanimivih modnih ročnih ur s silikonskim paščkom za samo 11,90 EUR z DDV/kom.
Objavljeno pred: 8 let 3 meseci
Se pripravljate na konferenco, seminar ali drug pomemben dogodek? Ni problema. Pri nas vam bomo pomagali in našli pravo torbo, mapo, blok, trak za okoli vratu, kemični svinčnik ali kateri drug artikel po vaši želji. Izbrani artikel vam opremimo z želenim logotipom.
Objavljeno pred: 8 let 9 mesecev
Z veseljem vam predstavljamo našo spletno stran, za katero upamo, da vam bo v pomoč pri iskanju željenega poslovnega in promocijskega darila.    Želimo vam prijeten ogled spletne strani, ob morebitnih vprašanjih pa nas brez obotavljanja kontaktirajte po telefonu ali elektronski pošti in z veseljem vam bomo odgovorili.   Propinka