Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja

Cene so v EUR in brez DDV. Prodaja je namenjena pravnim osebam, samostojnim podjetnikom, društvom ter drugim poslovnim subjektom.

Plačilni pogoji

Minimalna vrednost enkratnega naročila je 100,00 EUR brez DDV. Cene veljajo po veljavnem ceniku, do izdaje novega kataloga ali odprodaje zalog. Cene so oblikovane za plačila po predračunu oziroma pred prevzemom blaga.

Naročanje blaga in ostale informacije

Blago lahko naročite po elektronski pošti: info@propinka.si.

Na telefonski številki 051/610 999 ali 041/544 845 smo vam na voljo za vse ostale informacije.

Na pri nas kupljeno blago vam na vašo željo lahko blago natisnemo, graviramo ali vezemo. Ceno za tisk, vezenje, graviranje in druge tehnike dodelave blaga vam pripravimo ponudbo glede na povpraševanje. V primeru potrditve natisa npr. logotipa podjetja nam po elektronski pošti (info@propinka.si) pošljite vaš logotip v vektorskem zapisu. V primeru, da vaš poslan logotip ni v vektorskem zapisu oblikovanje logotipa dodatno obračunamo.

V primeru, da zaloga določenega artikla poide, ne jamčimo ponovne dobave enakega artikla.

Dostava blaga

Dobavni rok za naročeno blago je do petnajst (15) delovnih dni. V primeru dodatne obdelave naročenega blaga kot je npr. tisk, se rok dostave blaga podaljša največ do deset (10) delovnih dni.

Blago se lahko prevzame osebno na podjetju Propinka, Matjaž Perme s.p., Gumnišče 21a, 1291 Škofljica ali pa ga vam dostavimo mi. V tem primeru poravna kupec stroške dostave po ceniku Pošte Slovenije.

Končne določbe

Morebitne reklamacije je potrebno uveljaviti v zakonskem roku 8 dni od prevzema blaga z reklamacijskim zapisnikom. Morebitna reklamacija ne velja za že potiskano blago, če tisk ni bi opravljen v našem podjetju. Ponudnik si pridržuje pravico do napak. Slike nekaterih izdelkov na spletu so simbolične, kar pomeni, da so dovoljena manjša odstopanja blaga, razvidnega na spletu ali iz kataloga, tako po barvi, dimenzijah ali materialu. Pri tisku kataloga in cenika lahko pride do napak, na katere ne moremo vplivati in zanje ne odgovarjamo. Za vse morebitne spore je pristojno stvarno sodišče v Ljubljani.